Hoe worden otoplastieken aangemeten?

aanmeten otoplastieken

Hoe gaat de afspraak in zijn werk?

1. Allereerst vraagt de servicemedewerker je een aantal dingen omtrent je gezondheid. Bijvoorbeeld of je momenteel verkouden bent of dat je ooit geopereerd bent aan je oren. Dit is om te controleren of jouw oren geschikt zijn voor het dragen van otoplastieken.

Lees ook: Wat zijn otoplastieken?

2. Vervolgens neemt de servicemedewerker een kijkje in je gehoorgang. Ziet alles er gezond uit en heb je geen last van cerumenproppen? Dan gaan we door naar de volgende stap: het inspuiten van de siliconenpasta.

otoplastieken aanmeten
Het aanmeten van otoplastieken

3. Er worden eerst twee kleine watjes in je oren geschoven die het siliconenmateriaal tegenhouden. Wanneer deze goed zitten, wordt de siliconenpasta heel rustig in het oor gespoten en moet dan een paar minuutjes uitharden. Voor de afdruk is het dan het beste als je niet praat of lacht, of bijvoorbeeld kauwgom kauwt. Wanneer je je kaak beweegt, beweegt je oor mee en hierdoor kan de afdruk vervormen.

4. Is de afdruk hard? Dan haalt de servicemedewerker deze er rustig uit. Je afdruk is uniek aan jouw oor en wordt zorgvuldig opgeborgen en opgestuurd. Na twee weken ontvang jij jouw unieke otoplastieken!

Wil je een afspraak maken? Klik hier om otoplastieken te bestellen.

Wil je zien hoe otoplastieken worden aangemeten? Bekijk dan deze handige video hieronder.

Otoplastieken

Otoplastieken bestellen?

Neem je jouw gehoor serieus en ga je voor optimale bescherming? Bestel dan hier otoplastieken op maat.

Share the Post:

Gerelateerde berichten